Τόσο το οξαλικό όσο και η θυμόλη όταν αποθηκευτούν μακριά από υγρασία σε σκοτεινό και δροσερό μέρος δεν χάνουν τις ιδιότητές τους και μπορούν να διατηρηθούν για αρκετό καιρό. Όσον αφορά ειδικά το άνυδρο (εάν όντως βρήκατε άνυδρο οξαλικό οξύ στο εμπόριο), το πιθανότερο είναι να έχει μετατραπεί σε ένυδρο καθώς είναι στη φύση του να απορροφάει υγρασία από την ατμόσφαιρα. Έτσι εάν κάνατε υπολογισμούς μέχρι τώρα για άνυδρο, ίσως θα πρέπει να αυξήσετε την ποσότητα που μπαίνει στο σιρόπι όταν πρόκειται για ένυδρο.