Η απάντηση δόθηκε παραπάνω, όμως θα θέλαμε να επισημάνουμε στη σχετική ερώτηση, τον κίνδυνο να μουχλιάσουν οι κηρήθρες σας αν μετά την κατάψυξη, τις κλείσετε σε σάκους όπως αναφέρετε. Οι κηρήθρες στην κατάψυξη, απορροφούν υγρασία την οποία αποδεσμεύουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Εάν είναι κλεισμένες σε σακούλες και δεν μπορεί να εξατμιστεί η επιπλέον υγρασία, οι κηρήθρες αυτές μουχλιάζουν. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να τις περάσετε με ένα φλόγιστρο γρήγορα πριν τις χρησιμοποιήσετε σε μελίσσια.
Προτιμήστε τις κυψέλες για να τοποθετήσετε τις κηρήθρες μετά την κατάψυξη. Εάν επιμείνετε στη χρήση σάκων, τοποθετείστε τις κηρήθρες σε αυτούς ΠΡΙΝ τις βάλετε στην κατάψυξη ώστε να μην απορροφήσουν υγρασία όταν τοποθετηθούν σε αυτήν.